Lab bak atombomben bruker AI til å ta på seg ulovlig Bitcoin-gruvedrift

Los Alamos-forskere sier at AI-systemet deres er raskere og mer pålitelig enn ikke-AI-metoder.

Forskere i Los Alamos har funnet en måte å stoppe kryptogruver som smitter superdatamaskiner.
Krypto gruvearbeidere bruker datakraft for å hemmelighet trekke ut krypto, for eksempel Bitcoin.
Los Alamos-forskerne hevder at deres AI-baserte løsning er overlegen enn mer konvensjonell beskyttelse.
En gruppe forskere ved Bitcoin Era, det amerikanske vitenskapslaboratoriet som skapte atombomben, har laget et kunstig intelligenssystem som holder kryptogruvearbeidere utenfor superdatamaskiner.

Noen ganger klarer hackere å infisere superdatamaskiner – noen av de kraftigste datamaskiner i verden, med prosesseringshastigheter hundretusenvis av ganger raskere enn til og med de beste spill-PC-ene – med cryptocurrency gruvearbeidere .

Last ned dekrypteringsappen

Få appen vår for de beste nyhetene og funksjonene til fingerspissene. Bli den første til å prøve å dekryptere token og mye mer.

Tanken er å suge opp all den kraften og bruke den til å gruve cryptocurrencies , for eksempel Bitcoin . De er svøpe av superdataaroperatører, som leder styrekraften som vanligvis er forbeholdt topp vitenskapelige forskere. I mai måtte for eksempel minst et dusin europeiske superdatamaskiner stenge på grunn av kryptogruveangrep, ifølge BBC .

De som er berørt, eller potensielt i faresonen, vil kanskje sette pris på arbeidet til dataforskerne ved Los Alamos National Laboratory, som har utviklet et kunstig intelligenssystem for å stoppe disse angriperne i deres spor.

De forklarte det hele i papiret, “Kodekarakterisering med grafomviklinger og kapselnettverk,” som ble publisert av IEEE, en av de beste organene innen internettinfrastruktur.

Mens andre systemer prøver å søke etter ondsinnet kode, sørger Los Alamos-forskernes AI-system for at superdatamaskinen bare kjører programmer som er ment å kjøres på maskinvaren

I følge et blogginnlegg, “i stedet for å finne et samsvar med et kjent kriminelt program, sjekker systemet imidlertid for å avgjøre om en graf er blant dem som identifiserer programmer som antas å kjøres på systemet.”

Forskerne kjørte noen tester og fant ut at den finner ondsinnede kryptogruvearbeidere “mye raskere og mer pålitelig enn konvensjonelle, ikke-AI-analyser.”