Ny rapport spår at NFT-er vil eksplodere i popularitet i løpet av 2021

NFT-er pumpes akkurat nå, med en ny rapport som identifiserer mer NFT-salg de siste 24 timene enn i løpet av hele 2020.

Det kanadiske baserte analyseselskapet NonFungible har gitt ut en rapport som forutsier at 2021 er klar for “et nytt Bull Market i NFT-industrien.”

Selv om NFT-er har eksistert siden ERC-721 ble oppfunnet av William Entriken, Dieter Shirley, Jacob Evans og Nastassia Sachs i januar 2018, forble sektoren stort sett en uklarhet utenfor hardcore-kryptosirkler til siste del av 2020. Andre halvdel av I 2020 økte NFT-salget med 200% til mer enn 9 millioner dollar.

Imidlertid har NFT-salget siden økt med en utrolig hastighet med omtrent $ 60 millioner ikke-soppbare tokens solgt det siste døgnet.

Verdien av svært etterspurte Bitcoin Profit har på samme måte økt, og flere NFT-salg samlet inn mer enn $ 1 million hver i februar så langt. 22. februar solgte en samleobjekt i Cryptopunk-serien for 550 ETH, verdt mer enn 1 million dollar på salgstidspunktet.

Tre dager tidligere solgte en annen CryptoPunk for 800 ETH til en verdi av $ 1,55 millioner på salgstidspunktet, mens en annen solgte for fire dager siden for 650 ETH

I følge rapporten var den totale markedsverdien for prosjektbaserte NFT-er ferdige $ 338 millioner ved utgangen av 2020. Messari-forskningsanalytiker Mason Nystrom mener dette tallet kan stige til over 1,3 milliarder dollar i 2021.

Nystrom bemerket at kunstindustrien har omfavnet NFT-er, og drevet mer enn 120 millioner dollar i salg fra unnfangelse til desember 2020. Han bemerket også et stort potensial i spill- og samleobjektkategoriene, og understreket at kritisk infrastruktur forventes å lanseres i 2021.

Ethereum NFT-prosjektet Ether.Cards har designet NFT-kort som tilfeldig vil få spesielle nytteegenskaper som reduserte plattformavgifter, økte fremtidige fallhastigheter eller til og med delte royalties av plattformens løpende inntekter. Plattformen vil tillate artister å sette opp tombolaer, bingoer, deathmatches og andre spill på sine NFT-er.

NBA er uten tvil det største selskapet som omfavner ikke-soppbare tokens, og samarbeider med CryptoKitties ‘skaper Dapper Labs for å frigjøre samleobjekter NFT i form av NBA Top Shot “øyeblikk” det siste året.

I løpet av det siste døgnet handlet mer enn 34.000 mennesker basketballtema-kortene på Top Shots sekundærmarked, og det ga mer enn 46,7 millioner dollar i handel. Tidligere i dag solgte ett kort med Lebron James for $ 208 000, ifølge Cryptoslam .

Flere kjendiser har også forsøkt å hoppe på NFT-vogna, med Lindsay Lohan som selger en Daft Punk-tema NFT for $ 15.000.

En russisk “kunstner” forsøkte også å tjene på NFT-er tidligere i dag, og gjorde en video av ham som spiste et levende flaggermus foran Europaparlamentet til et NFT .